HUBOL PORUČIO PENAVI: ‘Kolika mora biti inteligencija nekoga tko osobe s imunitetom stečenim cijepljenjem naziva bioteroristima’

Foto: Davor Javorčić/Pixsell

Predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava u četvrtak je upozorio kako su covid-potvrde, budući da zarazu šire i cijepljeni i necijepljeni, omogućile “bioteroristima” da bez medicinske kontrole ulaze u bolnice i staračke domove bez obzira na razinu antitijela i prisustvo virusa u sebi.

“Danas se hrvatsko društvo, sukladno znanstvenim spoznajama da i cijepljeni i necijepljeni šire zarazu, nalazi u situaciji da je dijelu ‘bioterorista’ dao covid-putovnice da slobodno prolaze ulicama grada i, što je najgore, ulaze u bolnice i staračke domove bez bilo kakve kontrole, bez obzira na razinu antitijela i prisustvo virusa u sebi”, rekao je Penava.

Nije dugo trebalo čekati da se priopćenjem oglasi HUBOL – Hrvatska udruga bolničkih liječnika.


“Kolika mora biti inteligencija nekoga tko osobe s imunitetom stečenim cijepljenjem protiv COVID 19 bolesti naziva bioteroristima, teško je odrediti. U medicini bi rekli, u tragovima. U međuvremenu, hrvatska smrtnost od COVIDA je u samom europskom vrhu. Tragična je to spoznaja, kao i ona da je izmišljati i širiti lažne vijesti kojima se remeti mir i spokojstvo, a ugrožava sigurnost građana, što zastupnik Penava sada radi, puno više od pukog prekršaja.

Zastupniče Penava, to je pravi bioterorizam. Ako možete razumjeti”, napisali su iz HUBOL-a.Facebook Comments

Loading...
DIJELI