HRVATSKI SABOR ZAMALO POSTAO ‘BOKSAČKI RING’! Glavašević morao razdvajati Zekanovića i Bulja

Foto: Damjan Tadic / CROPIX

U Hrvatskom saboru u utorak se napetost mogla “rezati nožem”, a kulminiralo je gotovo fizičkim obračunom zastupnika Hrvoja Zekanovića i Mire Bulja. Saborski zastupnik Bojan Glavašević svjedočio je verbalnom sukobu dvojice saborskih kolega koji je, na sreću, zbog njegove intervencije ostao samo na tom sukobu.

Prepričavajući događaje koji su prethodili sukobu, Glavašević je u izjavi za medije rekao da je Zekanović vrijeđao mnoge.

“Kolega Zekanović je unutra bio izrazito agitiran. Mislim da je to išlo preko svakog razumljivog okvira, čak i ostrašćenog, s obzirom na temu. Prvo je vrijeđao kolegicu Peović, onda Nina Raspudića, a onda i svakog drugog tko mu se našao u dometu. Pri izlasku je još sipao uvrede i onda se našao u bliskom klinču s Mirom Buljem”, rekao je Glavašević.

Naglasio je kako je “odgurnuo jednog od drugog” te ih tako razdvojio.

Glavašević je istaknuo kako takvo ponašanje nema veze s parlamentarizmom i da se srami scene kojoj su svi svjedočili.



“Nakon ovog svega, građankama i građanima RH mogu samo reći da to nije normalno, da nisu svi zastupnici takvi i ispričati se svima zbog teškog susramlja kojeg osjećam nakon ovakve scene danas”, rekao je.

Iako Zekanović tvrdi da su ga napala petorica članova saborskog kluba MOST-a, Glavašević je rekao kako je to bilo “jedan na jedan”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI