ŽENA KOJA JE SPASILA TURISTIČKU SEZONU: Zadržati goste i tijekom rujna idući je plan koji već provodi

Još početkom lipnja činilo se da od turističke sezone neće biti ništa, broj cijepljenih građana nije zadovoljavao propisane kriterije, kampanja nije davala rezultata, niti su Vili Beroš, ministar Božinović i Krunoslav Capak naciju uspijevali uvjeriti u njegove benefite.

Ni prijetnje o slomu turističke sezone od koje egzistira cijela država nisu urodile plodom, ali su zato po svemu sudeći plodom urodili napori ministrice turizma i sporta Nikoline Brnjac, koja slovi za jednu od najkompetentnijih ministrica u Plenkovićevoj vladi.

Sposobna ministrica zasukala je rukave i primila se posla, potvrđujući pritom da premijer nije pogriješio kada joj je na čuđenje mnogih dao povjerenje.


Opširnije u tiskanom izdanju 7DNEVNO…

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI