Zdravko Mamić prozvao još jednog suca za korupciju: Tvrdi da mu je dao čak 80 tisuća eura

Foto: Denis Kapetanovic /PIXSELL

Sudac zagrebačkog Visokog kaznenog suda Nediljko Boban našao se na meti odbjeglog Zdravka Mamića, koji ga je javno prozvao nakon što su uhićena tri suca osječkog Županijskog suda koje je bivši gazda Dinama označio kao korumpirane.

Mamić je nedavno ponovio tezu koju je iznosio i na mostarskoj konferenciji za tisak tvrdeći kako je i Boban jedan od sudaca koje je navodno podmitio.

O Bobanu se Mamić oglašavao i na svojem popularnom Facebook profilu.

“Razlog zašto će ovih dana biti junak mojeg Fejsa je taj što je Zlatna Kuna Boban prvi i jedini sudac koji je 12 godina proveo u Državnom sudbenom vijeću birajući suce, pa je tako za izbor suca Vekića za predsjednika Županijskog suda u Osijeku od mene tražio 80.000 eura, koje je i dobio”, tvrdio je Mamić.

“Njegova supruga, koja se navodno bavila unosnim poslom dostavljanja kremšnita od šanka do stolova, i on u posljednjih su 20 godina uprihodili oko 5.800,000 kuna, potrošili najmanje 3.200.000, a imaju imovinu vrijednu više od 6 milijuna kuna! Rupu od 500.000 eura u imovinskoj kartici pokrili su mitom za dizanje ruku pri izboru sudaca, a dobili su na poklon nekretnine u vrijednosti preko 3 milijuna kuna. Ne piše samo – tko je još, osim mene, bio tako široke ruke?”, napisao je Zdravko Mamić, no nije objavio nikakve dokaze da je Bobanu zaista dao novac dok sam Boban tvrdi kako Mamića ni ne poznaje.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI