ZALJUBLJENI ŠEKS OSVEĆUJE SE MILANOVIĆU NOVIM USTAVOM: HDZ želi okupiti većinu kojom će se predsjednici birati u Saboru i imati puno ograničenije ovlasti

U društvu znatno mlađe crnokose dame početkom ljeta HDZ-ov doajen Vladimir Šeks prošetao je rivom u Petrčanima dokazujući kako je on šarmer kojemu godine ne mogu ništa.

Tko je misteriozna Šeksova prijateljica, gdje ju je i kada upoznao, pitaju se i u njegovoj stranci, u kojoj tjednima polemiziraju o ženi koja je “ukrala srce” njihova ustavnog stručnjaka tri godine nakon gubitka supruge.

Iako se identitet markantne dame ne zna, jer ga i sam Šeks skriva kako bi sačuvao njezinu intimu, čini se da ljubav HDZ-ovca nije ponukala na to da digne ruke od svoje političke karijere, da se smiri i ode u mirovinu, kao što su to mnogi u stranci naslućivali.


Upravo suprotno, ljetujući u Petrčanima, Vladimir Šeks promišlja ozbiljno o svojim daljnjim političkim koracima pa za jesen priprema iznenađenja koja bi mogla ozbiljno prodrmati ionako uzdrmanu političku arenu.

Opširnije u tiskanom izdanju 7DNEVNO…Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI