(VIDEO) Sabor gori zbog masona! Miro Bulj održao brutalan govor

Patrik Macek/PIXSELL

Masoni, toliko aktualna tema ovih dana, bili su tema i u sabornici pa je tako ‘mostovac’ Miro Bulj poručio kako glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić treba dati ostavku jer kao mason “radi za interes te tajne organizacije, a ne za opći interes”, a postavio je i pitanje odgovornosti premijera koji je podržao čovjeka s masonskom iskaznicom.

Bulj je sa saborske govornice pričao o masonima.

“Je li moguće da u Republici Hrvatskoj državni odvjetnik ima iskaznicu masona? Postoji li itko ovdje da radi za opći interes, a da ne radi za interese tih tajnih organizacija“, upitao je Bulj tijekom slobodnog iznošenja stajališta u ime Kluba zastupnika Mosta u Saboru.

“Očito su ispred javnih interesa, interesi mističnih tajnih masonskih organizacija. Ovime bi državni odvjetnik trebao dati ostavku”, kazao je Bulj.

Ističe kako se glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić mjesec i pol dana prije nego što ga je HDZ izabrao i predložio, a SDP podržao, učlanio u tu organizaciju.“Pogažen je Ustav Republike Hrvatske, pogažena je institucija Državnog odvjetnika RH koji je stavio tajnu masonsku organizaciju ispred javnosti jer nije rekao da je njezin član”, smatra Bulj te postavlja pitanje odgovornosti premijera Andreja Plenkovića zbog toga što je za Glavnog državnog odvjetnika podržao čovjeka s masonskom iskaznicom.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI