(VIDEO) OTKRIVAMO ZAŠTO JE PLENKOVIĆ TAKO MIRAN! Njegov dosadašnji politički put zapanjujuće je sličan putu Ive Sanadera!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 23. listopada, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Otkrivamo zašto je premijer tako miran! Povjesničar Josip Jurčević analizira dosadašnji politički put Andreja Plenkovića koji je zapanjujuće sličan putu Ive Sanadera.

Doznajemo! Vlast planira smjene u Stožeru kojem se ne vjeruje! U Stožer tako ulaze Igor Rudan, Josip Car i Miroslav Radman?


Hrvatska više od pola stoljeća ovosi o istim ljudima. Današnji Plenkovićev savjetnik Mate Granić bio je provjereni kadar moćne Milke Planinc!

Donosimo iskrenu ispovijest povodom velikog povratka don Anđelka Kaćunka. Ima novi imidž, ali i novu knjigu.
Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.
Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI