UTVRĐENI UZROCI SMRTI DVAJU PRONAĐENIH TIJELA U DRAVI: Slučajevi nisu povezani

Foto: Petar Glebov/PIXSELL/Ilustracija

PU varaždinska objavila je na svojim službenim stranicama da su utvrđeni uzroci smrti dviju osoba pronađenih u rijeci Dravi.

Vezano uz pronalazak tijela ženske osobe u utorak, 17. kolovoza kod hidroelektrane u Sračincu te pronalazak tijela muške osobe u srijedu, 18. kolovoza na predjelu Beli Kipi na Dravi, prepoznavanjem od strane članova obitelji utvrđeno je da se radi o 66-godišnjoj ženi te o 43-godišnjem muškarcu.

U četvrtak, 19. kolovoza na Odjelu patologije Opće bolnice Varaždin obavljene su obdukcije tijela pronađenih osoba te je utvrđeno da je smrt kod oboje nastupila uslijed utapanja.


Također je utvrđeno da navedeni slučajevi utapanja nisu međusobno povezani.

Za obje su osobe članovi obitelji prijavili nestanak te su policijski službenici tragali za istima.Podsjetimo, dva su nepoznata tijela pronađena u dva dana u rijeci Dravi, žensko u utorak kod hidroelektrane u Sračincu te muško na obali kod Varaždina, priopćila je u srijedu varaždinska policija.

Prilikom održavanja i čišćenja metalne mreže hidroelektrane u rijeci je u utorak oko 8.15 sati pronađeno tijelo žene. Na mjesto događaja izašli su policajci te ekipa Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije i mrtvozornik, koji su konstatirali smrt. U srijedu oko 0.20 sati na južnoj obali Drave kod Varaždina, na predjelu zvanom Beli Kipi, ribič je prilikom ribolova iz rijeke izvukao tijelo muškarca.

Uz policajce i vatrogasce na teren je izašla i mrtvozornica koja je konstatirala smrt.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI