URNEBES! NETKO JE UPRAVO POZVAO NA DOČEK JOSIPE RIMAC! ‘Zbog njezine su se dobrote mnoge obitelji hranile’

Dusko Jaramaz/PIXSELL

Da smo jaki po humoru na društvenim mrežama, to već znamo.

No, u svakoj nevolji, neki entuzijasti iznova iznenade svojim idejama i šalama. Tako je netko u petak napravio događaj “Doček nepravedno pritvorene Josipe Rimac” za koju je jučer izvanraspravno vijeće djelomično usvojilo žalbu odvjetnika na istražni zatvor te naložilo USKOK-u da ispita još šest svjedoka do 29. rujna nakon čega Rimac može na slobodu.

Objava je naravno vrlo brzo postala viralna te je u subotu u jutarnjim satima imala već nekoliko stotina reakcija, a uskoro će vjerojatno preći u tisuće.

“Naša omiljena kraljica uskoro ide na slobodu. Kao nepravedno optužena i žrtva političkih optužbi i insinuacija te unutarstranačkih sukoba, naša Josipa je podnijela žrtvu za sve one kojima je godinama pomagala. Zbog njezine su se dobrote mnoge obitelji hranile, a sad su joj krenuli leđa. No, pravda je spora, ali dostižna. Vidimo se na dočeku naše Josipe, vjerodostojni do kraja”, stoji u opisu događaja na Facebooku.

Događaj postaje i sve viralniji jer se širi i dijeli društvenim mrežama, a značajno je i tko je događaj pokrenuo.Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI