TUGA I OČAJ NA ZAGREBAČKOM DOLCU: Preminula dva prodavača koja su tamo radila dvadeset godina!

Foto: Facebook/Zagreb.info

U razmaku od dva tjedna preminula su dva prodavača s tržnice Dolac koja su tamo radila dvadeset godina.

Na Facebook grupi “Zakaj volim Zagreb” objavljena je fotografija s upaljenim lampašima na tržnici kako bi se preminulim prodavačima izrazila počast.

Kupci i ostali prodavači za kolege su upalili lampaše kako bi se oprostili od njih. Kako portal Zagreb.info neslužbeno doznaje, umrla su dva prodavača u razmaku od dva tjedna. Na njihovim klupama kupci i kolege ostavljaju lampaše u znak poštovanja. Inače, na isti se način opraštaju već godinama od svakog prodavača koji umre.


Neslužbeno doznajemo kako je jedan od prodavača, poznat i kao ”kralj jabuka” umro od srčanog udara, dok je drugi stradao pod vlastitim traktorom ovoga tjedna u ponedjeljak.

I zagrebačka policija neki dan je izvijestila o toj nesreći. “U ponedjeljak oko 16.30 sati u šumi na području Preseci, Šelovec, smrtno je stradao 57-godišnjak”, priopćili su.Kako navode, nesretni muškarac je izvlačio trupce, a prilikom izvlačenja podigao se prednji dio traktora koji se potom i prevrnuo. Tom prilikom prikliještio ga je uz trupac te ga teže ozlijedio.

Naposljetku, od zadobivenih ozljeda muškarac je na mjestu događaja preminuo, a tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Zagreb.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI