SVE SKRIVENE AFERE ŽUPANA KOŽIĆA! Zovu ga ‘mali Bandić’, a račun zbog kojeg je priveden je smijurija prema drugim optužbama

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 29. listopada, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

U tjedniku čitajte sve o tajnom ratu Mustača i Perkovića. Zatvoreni Udbaši u sukobu su više od godinu i pol dana. Obojica imaju favorite za zagrebački SDP: Viktor Gotovac je Mustačev nećak, a Perkovićev sin Saša je uz Danicu Juričić-Spasović.

Tjednik donosi sveskrivene afere župana Kožića kojeg zovu ‘mali Bandić’. Račun je smijurija za druge optužbe.

Predsjednik Milanović opet sabotira Plenkovićeve veleposlanike, buni se samo za svoje interese, piše 7dnevno.

Čitajte sve o sumnjivim poslovnim transferima supruga ministrice Marije Vučković.



Tjednik donosi priču o sudskoj pobjedi poznatog kockara. Jušte Puharić: Razočaran sam, HPB se kockao mojim dionicama.

Eskalira sukob vladinih znanstvenika, Lauc odrađuje prljavi posao za Stožer i Vladu. On odgovara Plenkoviću koji traži balans između mjera, ekonomske politike i nezadovoljnih građana.

Korona nezaustavljivo hara, sve je izgledniji crni scenarij. Očajničke mjere Stožera: nisu uspjeli cijepiti odrasle, sada žele djecu.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI