SVE MU SE VIŠE TRESE TLO POD NOGAMA: ‘Spreman sam odstupiti s mjesta predsjednika županijskog odbora i ne kandidirati se ponovno’

Afera nekretnina koja je u začarani krug uplela Ivu Žinića, župana Sisačko-moslavačke županije, sve više buja i raste.

Na aferu se osvrnuo potpredsjednik Vlade Boris Milošević, rekavši kako je on shvatio daŽinić ima papire i kako on nije provalio u kuću.

“Kao dragovoljac i časnik HV-a oslobađao sam ovaj kraj, a sad sam ga spreman izgrađivati. Nekretnine koje sam koristio… ni u jednu nisam ušao ilegalno i protuzakonito, za svaku sam dobio dokument”, rekao je i dodao da je za sve uredno plaćao najam i režije. ”Medijski linč koji se provodi s raznim konstrukcijama i pokušajem dezintegracije mene kao osobe”, rekao je i dodao nešto intrigantno!

Spreman sam odstupiti s mjesta predsjednika županijskog odbora i ne kandidirati se ponovno ako se pokaže da je bilo nezakonitosti”, rekao je i istaknuo kako su sve tvrdnje oko njega iskontruirane i neistinite. Također se osvrnuo i na kuću u Marinbrodu i to u trećem licu: “Nije točno da Žinić posjeduje četiri nekretnine, Žinić je naslijedio trećinu obiteljske kuće u Marinbrodu…”.Potom je samo otišao od novinara.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI