STIGLA ODBIJENICA PREMIJERU: Ministar se ne želi zamjeriti “moćnicima u policiji”

Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

Krajem listopada prošle godine Josip Ćelić je podnio ostavku na mjestu zamjenika ravnatelja policije nakon što ga je presretač ulovio u teškom prometnom prekršaju.

Ipak, prema posljednjim informacijama, Ćelić bi mogao preuzeti lijepu poziciju u vidu savjetnika resornog ministra Davora Božinovića.

Ministar se odlučio da Ćelića vrati i povjeri mu opsežne poslove zaštite državne granice pošto se pokazao kao veliki stručnjak u tom području.

Podsjetimo se na trenutak kada je izašla snimka u kojoj je Josip Ćelić divljao na cesti. Prekršaj i snimka u policijskom sustavu nikad nisu navedeni, sve do trenutka kada je RTL objavio spornu snimku. Ipak, sud u Zadru je pravomoćno oslobodio Ćelića uz obrazloženje kako je bio “na službenom tajnom zadatku”.

Iako se počelo govoriti o Ćelićevim povratkom, u Vladi se ipak govori o ministrovim savjetnicima. Možemo se tako prisjetiti Damira Truta koji se nakon razornog potresa na Banovini zamjerio navijačima. Plenković i dalje smatra kako se Božinović nije u potpunosti riješio kadrova Milijana Brkića.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI