SPLIĆANKA IZGUBILA ŽIVOTNU UŠTEĐEVINU OD 3000 DOLARA: Mislila je da je ostala bez novca, a onda je dobila neočekivan poziv

ilustracija

Splićanka je u ponedjeljak izgubila tri tisuće dolara životne ušteđevine, a za Slobodnu Dalmaciju ispričala kako su joj pomogle zaposlenice frizerskog salona “Sanada”.

“Još se tresem i ne mogu doć sebi. Muž mi je ima dobit infarkt. Riječ je bila o našoj ušteđevini od tri tisuće dolara. Renoviramo stan, možete zamisliti koje je to ludilo samo po sebi. Danas sam u banci podignula našu ušteđevinu od tri tisuće dolara, kako bi je promijenila jer sutra moramo platiti radnike. Prije odlaska kući otišla sam na dogovoreni termin u frizerski salon. Kada je došao red na plaćanje uredno sam podmirila račun i zaputila se kući”, rekla je Splićanka.

Kad je stigla kuću, shvatila je da nema kuverte s ušteđevinom. Svi su se okomili na nju, a ona nije ni znala gdje je izvadila kuvertu, no ubrzo se ugodno iznenadila zaprimljenim pozivom.

“Nekoliko puta me isti nepoznati broj zvao. Nakon nekoliko propuštenih poziva, javila sam se i nisam mogla doći sebi. Zvala me djelatnica frizerskog salona ‘Sananda’ i rekla mi najljepšu moguću vijest”, kaže žena.

Zaposlenice su pronašle ostavljenu kuvertu s novcima na pultu i papirić iz banke na kojem je pisalo ime i prezime.



“Kako se uz rezervaciju termina uvijek zapiše ime i prezime klijentice i telefonski broj, po tome su sve povezale i došle do mene. U ova tužna i ružna vremena, ovo njihovo djelo je veličanstveno. Nema riječi kojima bi im se mogla zahvaliti. U salonu su bile četiri zaposlenice, spasile su me i želim da svi znaju koliko dobra još uvijek ima” rekla je Splićanka.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI