SMJENA DUBRAVKE VRGOČ: Zagrebački HNK preuzima dosadašnji intendant HNK-a u Rijeci Marin Blažević

Aktualna šefica zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta Dubravka Vrgoč, uz brojne turbulencije kraju privodi svoj drugi mandat na čelu Kazališta, a upućeni svjedoče da bi s novim gradonačelnikom Tomislavom Tomaševićem, ali i uz blagoslov ministrice kulture Nine Obuljen Koržinek to ujedno mogao biti njezin posljednji mandat na čelu zagrebačkog kazališta.

Iako se vjeruje da Tomašević osobno u vezi s HNK-om ne pokazuje neki pretjeran interes, interes za događanja i kadroviranje na zagrebačkoj kulturnoj sceni ima Tomaševićeva kolegica, poznata i bogata glumica Urša Raukar, koju mnogi nazivaju idejnom začetnicom projekta Možemo, ali i svojevrsnom Tomaševićevom političkom stvoriteljicom.

Jasno je da kao glumica Raukar pokazuje interes za kulturne kadrove u Gradu Zagrebu, pa i u stožernom Hrvatskom narodnom kazalištu koje bi navodno uskoro mogao preuzeti intendant HNK-a Ivan Pl. Zajc u Rijeci Marin Blažević, koji se navodno već sastao s ministricom Obuljen.

Opširnije u tiskanom izdanju 7DNEVNO…

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.



PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI