ŠKORO PONOVNO ZAPJEVAO: Održao nastup na svadbi HDZ-ovca, a Kolindi ljubio ruku

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Dojučerašnji predsjednik Domovinskog pokreta i saborski zastupnik Miroslav Škoro vratio se, barem nakratko, svojoj pjevačkoj karijeri. Naime, Škoro je – kako piše Nacional – sinoć zabavljao uzvanike na svadbi sina HDZ-ovog saborskog zastupnika Ante Deura.

Glavna vijest s te svadbe nije to što se Škoro latio mikrofona, već što je pao poljubac, i to u ruku Kolinde Grabar Kitarović. Džentlmenski naklon, poljubac u ruku i Kolindin osmijeh potpuna su suprotnost od njihovog ponašanja iz predizborne kampanje.

Škoro, ako ste kojim slučajem zaboravili, nije nakon ispadanja u prvom krugu na izborima za predsjednika RH dao podršku Kolindi, nominalno “desnoj” kandidatkinje što je razljutilo mnoge HDZ-ovce koji su i u tome vidjeli jedan od razloga Kolindinog poraza.


Okršaj su njih dvoje imali i poslije kampanje, nakon što je Škoro izjavio da bi se žena, ako zatrudni nakon silovanja, morala dogovoriti sa obitelji što će učiniti. Kolinda je na to reagirala objavom na društvenim mrežama – pokazala mu je srednji prst. “Pridružujem se svim ženama koje ovim ‘nepristojnim’ činom pokazuju svoj stav i dižu glas protiv onih koji nas pokušavaju vratiti stoljećima unazad. Prošlo je vrijeme kad je žena sjedila u ćošku i čekala što će ‘baja’ reći”, izjavila je tada Kolinda.

Pomirenje je palo i s domaćinom svadbe, ni s Antom Deurom se Škoro nije politički slagao u zadnje vrijeme. HDZ-ovac je Škori zamjerao što politizira Domovinski rat, a da u njemu nije sudjelovao.Fotografije sa svadbe možete pogledati na ovom linku.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI