Škare Ožbolt: Na lokalnim izborima neće pobijediti Uskokovi optuženici, vjerujem da je građanima dosta

Vesna Škare Ožbolt sve je aktivnija u utrci za Zagreb, a njezina “meta” ponovno je aktualni gradonačelnik Milan Bandić. Nakon što ga je prije nekoliko dana prozvala “glavom korupcije”, u najnovijem obraćanju putem društvenih mreža, Škare Ožbolt analizira poznate slogane Milana Bandića.

Vesna Škare Ožbolt tako njegovu krilaticu “neumoran rad” tumači kao devastaciju grada, ostavljanje dugova i praznu gradsku blagajnu, brojne financijske probleme i 13 kaznenih postupaka u tijrku.

Pod drugom Bandićevom krilaticom “briga za čovjeka”, smatra isključivo brigu za kumove i prijatelje.

Na kraju obraćanja, Vesna Škare Ožbolt naglašava kako se nada da na idućem izborima neće pobijediti USKOK-ov optuženik Milan Bandić.

Cijelu objavu prenosimo u cijelosti:



“Dario Juričan je u emisiji Nedjeljom u 2 rekao da se ne vidi u politici, no kako je njegova politička misija smijeniti Milana Bandića. Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić reagirao je na njegov istup rekavši kako će ginom, koji mu je za rođendan poklonio nesuđeni imenjak, nazdravit u svibnju iduće godine za sedmi mandat. Rekao je kako na izborima pobjeđuje neumorni rad i ljubav prema čovjeku, a ne jal i mržnja!
Mislim da treba pojasniti ove Bandićeve slogane i pretočiti ih u zagrebačku stvarnost:
Pod „neumoran rad“ stoji u stvari stanje spaljene zemlje, prazna blagajna i minus u gradskom proračunu od preko 1 milijarde kuna, brojne financijske afere i 13 kaznenih postupaka koji se vode protiv gradonačelnika i dužnosnika gradske uprave.
Pod „brigom za čovjeka“ kriju se urbani prognanici, žrtve potresa čiji smještaj Bandić nije adekvatno riješio, kriju se oni i nesretnici iz centru grada koji ove zime nemaju grijanje,jer nisu u gradskom prioritetu s obzirom da su „stanove dobili nakon 1950 godine“.
Pod „ljubavlju prema čovjeku“ krije se isključivo ljubav prema kumovima i prijateljima.
Ne, nema „uopće jala i mržnje“, ima samo istine!
Na idućim lokalnim izborima vjerujem da neće pobijediti Uskokovi optuženici, niti će Milan Bandić slavlje zalijevati ginom jer će građani reći dosta njegovom modelu vladanja”, stoji u Facebook objavi Vesne Škare Ožbolt, piše Nacional.hr

Facebook Comments

Loading...
DIJELI