SENZACIONALNI OBRAT U AFERI JANAF: Je li ovim dokazima inkriminiran Jakov Kitarović? Dokumenti Uskoka otkrivaju nove detalje afere!

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Procurili su novi detalji oko afere Janaf koja već neko vrijeme trese hrvatsku i političku javnost.

Naime, kako javlja novi broj Nacionala, u trenutku kada Krešo Petek u famozni klub ulazi s 1.96 milijuna kuna mita, u istom sjedi Jakov Kitarović, suprug bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović. No, zanimljivo je, vlasnik kluba i osumnjičenik u aferi Janaf, Dragan Kovačević u tom trenutku nije bio u klubu!

Prema nekim informacijama, čini se i kako će se Petek o novcu očitati kao o privatnom doprinosu izbornoj kampanji, prije nego o mitu, a bit će zanimljivo čuti kojoj je stranci darivao novac.

Također, Uskok je kao dokazni materijala naveo i takozvanu “crnu bilježnicu troškova” u koju je Petek upisivao sve svoje isplate.

Podsjetimo, u aferi Janaf palo je do sada nekoliko moćnika te političara, a doznalo se i tko je sve zalazio u famozni Kovačevićev klub. Između ostalog, to je bio i Predsjednik Zoran Milanović, bivši predsjednik Stjepan Mesić, suprug bivše predsjednice Jakov Kitarović, troje Plenkovićevih ministara, sudac Ivan Turudić te brojni drugi.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI