RUŽA ZAGREBU SPREMA SENZACIJU! Konzervativci u srcu metropole: Evo tko gostuje na njenoj konferenciji

Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Baš kao što je predsjednik HDZ-a, premijer Andrej Plenković u Zagrebu svojedobno okupljao europske pučane hvaleći se svojim prijateljstvom s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel koja ga je podržala u kampanji za europske izbore, tako i sada u hrvatsku metropolu hrvatska europarlamentarka i dopredsjednica HKS-a Ruža Tomašić od ovoga četvrtka u Zagreb dovodi europske konzervativce i to u suradnji s klubom zastupnika Europskih konzervativaca i reformista s kojima u glavnom hrvatskom gradu organizira međunarodnu konferenciju Budućnost Europe.

“Zagreb će tako u četvrtak postati središte rasprave o oporavku od krize uzrokovane koronavirusom, stanju građanskih sloboda i civilnog društva, te institucionalnoj reformi Europske unije.

Uz hrvatsku zastupnicu Tomašić i njezinog nasljednika u Europskom parlamentu Ladislava Ilčića, domaći su govornici na ovoj međunarodnoj konferenciji glavni direktor Hrvatske udruge poslodavaca (HUP) Damir Zorić, ekonomski stručnjak Andrej Grubišić te tajnik udruge “Život” Jurica Jašinski. Putem videoveze u raspravu će se uključivati i međunarodni govornici: supredsjednik ECR kluba zastupnika Raffaele Fitto, predsjednik ECR-ove radne grupe za institucionalnu reformu Zdislaw Krasnodebski te zastupnici Mazaly Aguilar i Bert-Jan Ruissen. Raspravu će moderirati novinar Hrvoje Krešić’’, najavljuju iz tima zastupnice Tomašić.

Inače, ova konzervativka najaktivnija je hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu, a svojedobno je proglašena i jednom od najakvitniih zastupnica na razini cijele Euorpske unije. Jedan od njenih najvećih uspjeha svakako je onaj iz studenog 2018. godine, radi se o Višegodišnjem planu upravljanja plavom ribom u Jadranu.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI