RAVNATELJ KB SESTRE MILOSRDNICE O STANJU RANJENOG POLICAJCA: ‘Vitalne funkcije su stabilne, ne vidimo znakove ugroženosti života’

Tomislav Miletic/PIXSELL

Policajac koji je ustrijeljen u ponedjeljak ujutro na Markovu trgu dovezen je u Kliničku bolnicu Sestre milosrdnice s prostrijelnim ranama lijeve ruke te s obje strane trupa, a zasad su mu u funkcije stabilne, izjavio je Hini ravnatelj bolnice Mario Zovak.

“U ovom trenutku su vitalne funkcije stabilne, ne vidimo znakove ugroženosti života, međutim, brine nas mogućnost unutarnjih ozljeda jer nam je u ovom trenutku nemoguće procijeniti putanju metka”, rekao je Zovak.

Trenutno obavljamo pretragu CT-om, a kad se to završi napravit ćemo evaluaciju njegova stanja i po principu ratne kirurgije ići u obradu rana, kazao je Zovak.

Glasnogovornica MUP-a Marina Mandić ranije je potvrdila Hini da je jutros u 8,06 sati zaprimljena dojava o pucnjavi na Trgu svetog Marka u Zagrebu u kojoj je ozlijeđen jedan policajac.

U Vladi se doznaje se da je riječ o policajcu koji je radio u njihovu osiguranju te da u vrijeme incidenta premijer nije bio u sjedištu Vlade.



U 9 sati policija je izvijestila da je na Jabukovcu pronašla muškarca koji odgovara opisu počinitelja, te da je počinio samoubojstvo.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI