Raspudić se ne miri s porazom od Jandrokovića, objasnio je i kako će mu ubuduće izgledati obiteljski život

Igor Kralj/PIXSELL

Nino Raspudić gostovao je u RTL-u Danas, otkrio je koliko će ulazak u Sabor i politički ring promijeniti život njega i supruge Marije Selak Raspudić.

“Ništa se neće promijeniti u našim životima. Oboje smo bili dosad na istom poslu na Filozofskom fakultetu, sad ćemo biti saborski zastupnici. Taj paralelni, sličan život ide dalje“, izjavio je.

No, odmah je napomenuo da će zamrznuti svoj status na fakultetu jer želi “odgovorno i do kraja raditi posao saborskog zastupnika”.

Osvrnuo se i na svoje obračune u kampanji s Gordanom Jandrokovićem, kojeg je stalno špotao zbog malog broja preferencijskih glasova na proteklim izborima. No, sada ga je Jandroković nadmašio.

“Može se reći da je relativno dobio dvostruko manje. Ja sam dobio 60 posto glasova liste, on 29 i nešto posto. Volio bih vidjeti da smo obojica išli na nezavisnim listama bez infrastrukture na terenu, kakav bi bio omjer. Ili da sam ja bio na HDZ-ovoj listi s infrastrukturom”, odgovorio je.



O svojoj ulozi u Saboru bio je jasan, naglasio je da želi biti konstruktivna oporba.

“Mi smo vrlo jasno definirali svoje vrijednosti i politike. Sva zakonska rješenja koja će biti u skladu s našim politikama i vrijednostima, mi ćemo iz oporbe podržati”, rekao je za RTL.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI