Prvo ga je tužio zbog nanesenih duševnih boli, a onda ga je u žalbi nahvalio kao političara: Pogledajte što Pripuz kaže o Nikoli Grmoji

FOTO: PIXSELL

Mostov Nikola Grmoja zbog svojih je izjava u jednoj televizijskoj emisiji završio na sudu s Petrom Pripuzom.

Naime, Grmoja je gostujući u programu N1 televizije govorio kome je sve Most stao na žulj, a između ostalog spomenuo je i “otpadnu mafiju” pa je u tom kontekstu spomenuo i Petra Pripuza. Pripuzu se to nije nikako svidjelo, pa je Grmoju tužio i tražio naknadu za pretrpljene duševne boli, koje su “posljedica tuženikovih riječi”. U žalbi stoji da su duševne boli i u poslovnom i u obiteljskom životu bile velike.

Sutkinja je, kaže nam Grmoja, odbila Pripuzov tužbeni zahtjev, pa je Pripuz preko svog odvjetnika Nobila uložio žalbu na tu odluku. I to ne bilo kakvu, jer je u žalbi Pripuz itekako nahvalio Grmoju.

U žalbi stoji kako je u konkretnom slučaju potrebno istaknuti da je vrlo bitno tko izgovori uvredu. “Tuženik Grmoja je jedan od najpoznatijih i najutjecajnijih opozicijskih političara, koji je stekao simpatije javnosti zbog bespoštedne borbe protiv korupcije i organiziranog kriminala na najvišoj razini”, stoji u žalbi. Nadalje se nadodaje kako “u tom pogledu tuženiku Grmoji javnost vjeruje” te da on osobno djeluje kao pošten političar.

“Stoga su ove riječi i oznaka /”etiketa” tužitelja kao mafije, posebno snažno odjeknule u javnosti, i posljednično je tužitelj pretrpio neugodnosti i duševnu bol”, stoji u zaključku žalbe.



Sve je skupa na svojem Facebook profilu komentirao i sam Grmoja.

“Pripuz se preko svog odvjetnika Nobila žalio na odluku Općinskog suda u Sesvetama kojom je odbijen njegov tužbeni zahtjev za naknadu štete zbog mojih izjava na N1 Hrvatska. Ne sjećam se da me netko ovako nahvalio kao Pripuz i Nobilo u ovoj žalbi. Kako ću im se zahvaliti na ovim panegiricima?”, napisao je uz objavu dijela žalbe.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI