’PREDSJEDNIK JE UZALUD POTROŠIO NEDJELJU’ U neobičnom istupu, Borić komentirala predsjednika, Šprajc priznao boravak u klubu

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Rada Borić, saborska zastupnica našla se u centru pažnje predsjednika RH, Zorana Milanovića koji joj je posvetio čak jedan dio svog Facebook profila. Nazvao ju je pritom lažljivicom, predvodnicom kabale, ali i osobom koja se lažno prikazuje. Imao je štošta za reći predsjednik, a svoju priliku dobila je i Borić u RTL Direktu.

“Od predsjednika doista ne očekujemo da upada u osobne prepirke. Žao mi je da je proveo nedjelju pišući tekst o meni”, rekla je.

U istom tekstu nazvao ju je predvodnicom kabale, židovskim misticizmom koji svijet tumači upotrebom slova i brojeva.

“Možda me ipak poštedio pa me nije nazvao vješticom”, prokomentirala je.

Da se predsjedniku “prištekala” u drugom krugu, tvrdi, došla je u drugom krugu kao dio podrške.“Rječnik kojeg predsjednik je rječnik kojeg ne bi trebali komentirati. On zapravo miče fokus s činjenice da je HDZ toliko zagrizao u korupciju i kao da indirektno predsjednik pomaže da se fokus makne od onog što je važno”, tvrdi.

Fokus je pak od strane Orešković i Puljak stavljen na samog predsjednika, no Borić tvrdi, ona ne može komentirati aktivizam i način na koji se on manifestira od strane drugih zastupnica.

Osvrnula se i na izjave nje same koja ga navodno traži ostavku.

“Da je dobro čitao onda bi vidio da je to neka utopistička želja”, tvrdi da navodi primjere kada se visoki državnici nisu pridržavali mjera.

“Pitanje je lockdowna kada je ljudima bilo zabranjeno ići negdje, družili se s voljenima. Ja sam isto kritična skupina i bila sam doma”, tvrdi.

“Moja je bila utopistička želja da postanemo jednaki ljudi i da za sve vrijeme ista pravila. Znate da je to bila točionica u kojoj se igrala bela…”, govorila je prije nego ju je Šprajc prekinuo pa i sam priznao kako je boravio tamo.

Upitana je i smatra li da je premijer zaista i trebao znati za istrage Dorh-a.

“Budući da znamo da trodioba vlasti u ovoj državi ne funkcionira, rekla bi da je premijer trebao znati”, tvrdi.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI