POZNATI POLITIČAR ODSTUPIO: Po zakonu više ne može obavljati svoju dužnost!

“Dragi sugrađani, prijatelji i poznanici, želim vas obavijestiti kako od danas više nisam zamjenik gradonačelnika Svete Nedelje. Razlog je promjena moga mjesta prebivališta, što je prema zakonu nespojivo s obavljanjem ove dužnosti”, napisao je Davor Nađi, sad već bivši zamjenik načelnika Svete Nedelje, na društvenim mrežama.

Zadovoljan je učinjenim u ove tri godine, ali i svjestan kako uvijek može bolje. On svojim bivšim suradnicima ostaje na raspolaganju kao prijateljska pomoć. I dalje će tamo provoditi vrijeme s prijateljima i rado će se vratiti.

“Naravno da ima još mnogo toga što treba realizirati u Svetoj Nedelji i siguran sam da će to jak tim koji ostaje na čelu grada i ostvariti. Ja im naravno i dalje stojim na raspolaganju za prijateljsku pomoć. Sveta Nedelja će ostati grad u kojem ću rado provoditi vrijeme te se i dalje družiti s prijateljima”, dodao je Nađi.

“To je grad koji volim, u kojem imam mnoge prijatelje i u kojem sam pronašao ljubav. Zagreb me zapravo u mnogočemu podsjeća na stanje u Svetoj Nedelji prije pet godina – grad koji je dobar i lijep, ali mu nedostaje vizija i predan rad da bi ostvario sav svoj puni potencijal”, ne skriva svoju ljubav prema ovom gradu.

Facebook Commentsloading...
Loading...
DIJELI