PLENKOVIĆ ZAPRIJETIO HDZ-ovcima! U strahu je zbog Rimac: Svima poslao neugodnu poruku!

Foto: Cropix

Svi koji su povezani s aferom Josipe Rimac snositi će konzekvencije, stav je to premijera Andreja Plenkovića kojega je svojim stranačkim kolegama iznio na nedavno održanom sastanku HDZ-ovih tijela.

U stranci se i inače posljednjih tjedana učestalo progovara o bivšoj kninskoj gradonačelnici, a HDZ-ovci u nevjerici prate njen slučaj te tvrde kako im skandal ovoga tipa definitivno nije bio potreban. Rimac je u ozbiljnim pravosudnim problemima pošto je se sumnjiči da je uz pogodovanje određenim poduzetnicima posredovala oko zapošljavanja u državnim službama te ujedno pomagala prijateljima i rodbinu u prolasku državnog ispita.

”Mi se u stranci svi pitamo tko je sljedeći, mnoštvo je HDZ-ovih dužnosnika koji su povezani s Rimac, i koji su dio njene mreže, Plenković je takvima jasno dao do znanja da će se s njima obračunati, jer takvi dužnosnici štete ne samo stranci, već i njegovoj novoj Vladi, a njemu to pored svih ostalih daleko ozbiljnijih problema definitivno nije potrebno”, tvrdi naš dobro upućeni sugovornik iz vladajuće stranke.

”Plenkoviću doista nije svejedno zbog te afere, u velikom je strahu, boji se da bi u aferi mogla isplavati i neka nova dužnosnička imena, a nije nemoguće da se to protegne i do ministara. Vidite i sami da je javnost počela propitkivati status pojedinih ministara koji su surađivali i kontaktirali s Rimac, sve i da nisu imali ništa s njenom aferom i njenom mrežom, u pitanje je dovedena njihova sposobnost, pošto padaju ljudi koji su im podređeni, to ruši kredibilitet Plenkoviću i Vladi, i radi toga premijer uistinu strahuje”, konstatira naš sugovornik.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI