PLENKOVIĆ ILI MILANOVIĆ, TKO ĆE POBIJEDITI? Saznali smo odgovor! Evo tko odnosi pobjedu u okršaju dva titana

O odnosu predsjednika Zorana Milanovića i premijera Andreja Plenkovića smo razgovarali s komunikacijskim stručnjakom Kristijanom Sedakom, koji govori kako je to izrazito zanimljiv odnos.

“Oni će i dalje morati surađivati, a bitno je naglasiti kako je do sada na tri važna polja njihova suradnja bila uspješna. Radi se o obrani, službama i vanjskim odnosima”, govori nam naš sugovornik.

Komunikacijski stručnjak Sedak objasnio je i što je bila kap koja je prelila čašu, no komunikacija još uvijek nije na razini na kojoj bi mogla biti..

“Tu još nije bilo spominjanja spornih imena, a afera Janaf je itekako narušila njihov odnos nakon kojeg je komunikacija između dvojice političara iz različitih političkih tabora krenula biti sve gora”, nastavlja.

“Milanović je taj koji je započeo komunikaciju koja nailazi na neodobravanje velikog broja građana, pogotovo zbog toga što takvog predsjednika još nismo imali, a nismo ga ni očekivali. Nitko nije ni u jednom trenutku osporavao sadržaj Milanovićevih izjava, pa čak ni oni koji su bili napadnuti”, rekao je Kristijan Sedak.



“Problem je razina na koju se predsjednik države spustio, a tajming koji je odabrao je također zanimljiv! Tu dolazimo do pitanja koji su razlozi za ovakve ispade u kojima kolegama s političke scene daje epitete poput narikača. Plenković ga je u subotu nazvao šmrkavcem. Znamo kako se tako nazivaju klinci, a predsjednik nije te dobi.”

“Plenković pokušava mjeriti ego s Milanovićem, a ja vam odmah mogu reći kako tu nema šanse! Tom bahatom i nasrtljivom komunikacijom ništa nismo dobili, samo nepotreban sadržaj. To je spin jer ništa konkretno nismo saznali – primjerice je li klub Dragana Kovačevića bio ilegalan, što je predsjednik tamo radio i tko ga je zvao. Netko bi se trebao pozabaviti tim pitanjima”, zaključuje Sedak.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI