OZBILJNI KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA ZAGREBA SE POVLAČI: ‘Ako ne mogu biti ja, Plenkovićev kandidat je dobar izbor’

Foto: Cropix

Vijest da je Andrej Plenković ponudio Damiru Vanđeliću podršku za kanidaturu za zagrebačkog gradonačelnika nije iznenadila Otta Barića, još jednog čovjeka koji se nadao potpori HDZ-a.

I koji će, po svemu sudeći, odustati od kandidature.

“Očito sam vidovit. Jutros sam rekao da će se to dogoditi i da Vanđelić nije loš izbor. Moji su rekli da jesam lud, da se nikad ne govori tako o protivniku”, kroz smijeh nam je rekao potencijalni kandidat za gradonačelnika.

“Skoro sam siguran da ja neću dalje. Vrlo sam blizu odluke, ali ne zbog Vanđelića i HDZ-a. Vidim da je jednostavno nemoguće kao potpuno neovisan kandidat, a ja se ne želim nikome prikloniti, uspjeti u takvim izborima”, napomenuo je.

No, smatra da bi za Zagreb bilo dobro da Vanđelić prihvati kandidaturu.“Ta mogućnost, ako bi Plenković stao iza Vanđelića, otvorila bi priliku da se makne Bandića i da se ta močvara isuši. Gospodina Vanđelića dobro znam, surađivali smo na nekim projektima dok je bio u Adrisu, on je vrlo korektan i sposoban menadžer i ako ne mogu biti ja, on bi bio dobar izbor za gradonačelnika”, poručio je Barić.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI