OTKRIVENI DETALJI SEVERININOG UHIĆENJA USRED BEOGRADA: Evo koliku je novčanu kaznu pjevačica platila zbog kršenja policijskog sata!

Screenshot

Hrvatska pjevačica Severina Kojić, jučer oko 21 sati uhićena je u Beogradu jer je prekršila policijski sat, javljaju srpski mediji.

Severina je, nakon što je policija potvrdila da nema valjanu propusnicu koja joj omogućava kretanje kada su na snazi rigorozne mjere, odvedena prekršajnom sucu, gdje je procesuirana po skraćenom postupku. Kako se doznaje, pjevačica je nakon saslušanja kod suca platila novčanu kaznu od 50 tisuća dinara, što je oko 3100 kuna, doznaje Pink.

O slučaju se oglasio njezin PR menadžer, koji je za Alo! dao izjavu zašto se pjevačica uopće dovela u tu situaciju.

“Severina se večeras pakirala, budući da ujutro kreće za Zagreb i izašla je autom izvan kuće, ne razmišljajući o policijskom satu. Priznat će prekršaj i platit će novčanu kaznu. Nakon mjesec dana neplaniranog boravka u Beogradu, u iščekivanju susreta sa sinom, nije ni čudo da je izgubila iz vida stroga ograničenja kretanja u Srbiji, koja u Hrvatskoj ne postoje, a Srbija se s tim prvi puta susreće. Naime, jučer je, nakon 32 dana, prije povratka u Zagreb, otac dopustio da vidi sina na 15 minuta. Kako i Popović i njihov zajednički sin imaju srpsko državljanstvo, ostala je dan duže u Beogradu, da bude sigurna da je Popović vratio dijete u Zagreb, jer ona ne bi mogla nazad u Srbiju, a njemu nije vjerovala, zato što je na sve moguće načine sprječavao da vidi dijete, opsturirao povratak u Zagreb ne pristajući da se dijete vrati u Hrvatsku s majkom i provede obaveznu samoizolaciju od 14 dana u Hrvatskoj s majkom koju nije vidio više od mjesec dana “, kazao je Davor Grgin još sinoć.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI