Ostojićeva objava uzburkala je strasti, pa je morao intervenirati: Sram vas bilo!

Patrik Macek/PIXSELL

Kandidat za predsjednika SDP-a Ranko Ostojić nastavlja sa svojom kampanjom. Na društvenim je mrežama podržao 19. Povorku ponosa i izrazio žaljenje što nije mogao zbog obveza prisustvovati.

“Prava vam prirodno pripadaju, ne pristajte na to da vam ih daju. Život, a ne suživot! Nažalost ne mogu biti danas s vama u Zagrebu ali dižem ruku za vašu borbu!”, poručio je Ranko Ostojić na svojoj Facebook stranici.

Objava je generalno dobro prihvaćena, mnogi su ga podržali, međutim nisu rijetki ni oni kojima nije ‘pasala’ otvorena podrška prema LGBT ljudima. Jedna je osoba ironično pitala Ostojića “što je potrebno da on kao ‘normalna osoba’ organizira povorku ‘normalnih ljudi’, odnosno muževa i žena”, na što je Ostojić pomalo izgubio živce.

“Ili se upristojite ili napustite stranicu. Sram vas bilo!”, poručio je Ostojić.

Bilo je i drugih negativnih komentara poput: “Neka paradiraju u svoja četiri zida,a ne paradirat i traziti prava jer to je poremećaj Goli otok i neka rade šta žele,a ne normalni narod maltretirati i blokirat grad zbog njih”; “Pa čemu paradiranje? Nek živi tko s kim želi ali zašto parada? Hoćemo i mi normalni napraviti paradu, momci sa curama, žene sa muževima?”, ali Ostojiću vjerojatno nije bilo do daljnjeg komentiranja.



Izgleda da Ranko Ostojić doista drži do jednakih prava za sve osobe, barem za vrijeme kampanje za predsjednika SDP-a.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI