Osječki poduzetnik u utrci za gradonačelnika: ‘Ne zanima me je li netko desničar, ljevičar ili nešto treće’

Poznati osječki poduzetnik Berislav Mlinarević, vlasnik Hotela Waldinger, istakao je svoju kandidaturu za gradonačelnika Osijeka.

Izabrao je simboličan trenutak, kandidaturu je najavio ‘5 do 12’ na Valentinovo.

“Pet do dvanaest je vrijeme kada treba donijeti promjene, ne samo u ovom gradu nego u državi. Ovo je i dan zaljubljenih kao znak moje ljubavi prema ovom gradu, ja sam zaljubljen u njega, živim u njemu i u njemu će živjeti”, naglasio je.

Pojasnio je i svoje motive.

“Kao čovjek iz realnog sektora imao sam svoj zacrtani cilj koji sam upornošću i marljivim radom i ostvario. Ispunio sam svoje poslovne obveze i ciljeve i sada se mogu dati svome gradu“, poručio je svojim potencijalnim biračima.



Na izbore ide sa sloganom ‘Pravo lice grada’, i to kao nezavisni kandidat. No, već danima se špekulira kako bi mogao računati na podršku više stranaka.

Ne zanima me je li netko desničar, ljevičar ili nešto treće … Kao nezavisni kandidat pozivam sve koji vole ovaj grad, kojima je interes ovoga grada na prvome mjestu da mi daju podršku da zajednički stvorimo pravo lice grada”, poručio je prilikom svog predstavljanja Berislav Mlinarević.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI