OSIM JAKOVA, SVJEDOČIT ĆE I SLAVNI OLIMPIJAC: Povezivali su ga s Bandićem, no našao se u ‘Kovačevićevu klubu’

Naš poznati plivač ruskih korijena Alexei Puninski, koji je 2008. godine na Olimpijskim igrama u Londonu predstavljao Hrvatsku, bit će jedan od svjedoka u ‘slučaju Janaf’.

Puninski je u istoj situciji kao Jakov Kitarović, istražitelje zanima zašto se našao među brojnim društvom u tzv. ‘Kovačevićevom klubu’ u Slovenskoj 9 spornog 11. studenog prošle godine.

Podsjetimo, prema tvrdnjama USKOK-a na taj je dan ivanićgradski poduzetnik Krešo Petek navodno dao Kovačeviću mito od 1,96 milijuna kuna.

U cijeloj priči je zanimljivo što se Puninski smatrao ‘Bandićevim kadrom’.

Nije tajna da je Puninski još od 2015. godine član stranke ‘Bandić Milan 365’, a iste godine je počeo raditi u gradskoj ustanovi ‘Upravljanje sportskim objektima’.



No, ipak i sam Puninski ima dodirnih točaka s naftom, svojedobno je Moskvi je upisao magisterij, upravo na temu tehnologije prerade nafte i plina.

Prema tvrdnjama USKOK-a, tog dana se u ‘klubu’ našlo više od 20 osoba, a u javnosti  – osim Kitarovića i Puninskog – svratila su poznata imena poput bivšeg HNS-ov saborskog zastupnika Jakše Marasovića, upravitelja kaznionice u Turopolju Anđelka Nikolića, vlasnika marketinške agencije Tomislava Krajačića te predstavnika Janafovih kooperanata.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI