OSAM STANOVA Uskok je blokirao Kovačevićeve nekretnine u Zagrebu

Uskok je blokirao osam stanova u Zagrebu koji su u vlasništvu Dragana Kovačevića i njegove supruge. Stan supruge u Branimirovoj ulici nije prijavio u imovinskoj kartici te ima još četiri stana koji glase na njegove tvrtke, kako je otkrio 24 sata.

Riječ je o stanu od 160 kvadrata u Tuškanovoj ulici, stanu od 112 kvadrata u Bužanovoj ulici, stanu od 106 kvadrata na Novoj cesti, stanu od 60 kvadrata u Veslačkoj, stanu od 101 kvadrat u Adžijinoj ulici, stanu od 45 kvadrata u Branimirovoj, prostor tzv. Kluba u Slovenskoj ulici, stan od 27,88 kvadrata u Harambašićevoj ulici te stan u Ban centru.

Vrijednost blokirane imovine je barem devet milijuna kuna. Naime, Kovačević je tri prijavljena stana procijenio na 5,5 milijuna kuna, a prema cijenama na tržištu još ova dodatna četiri vrijede barem 3,5 milijuna kuna.

Dvije nekretnine nisu blokirane, a to su kuća s bazenom u Donjoj Stubici koju je u imovinskoj kartici prijavio kao klijet i procijenio na tek 60.000 kuna te stan od 34 kvadrata u Harambašićevoj ulici u Zagrebu koji glasi na njegovu tvrtku CER.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI