ON SE NE BOJI KAZNE: Otvorio je teretanu korisnicima, termini se pune, a za političare ima samo jednu poruku!

Vlasnik Quantum premium gym Andrija Klarić ne boji se rigoroznih kazni koje su predviđene za kršenje epidemioloških mjera, zbog čega korisnicima planira vrata svoje teretane.

Javili su mu se, kaže, brojni članovi, ali i ljudi iz cijele zemlje kako bi ga podržali. Prvi termin zakazan je ranom zorom. Treninzi će se, nastavlja, odvijati uz poštovanje svih epidemioloških mjera koje su vrijedile prije zatvaranja lani u studenom.

“Nema nikakvog znanstvenog dokaza da smo mi širitelji virusa”, kazao je Klarić za 24sata. “Osjeća se izigranim od strane Stožera i Vlade jer se pričalo kako bi im se mogao omogućiti rad početkom, pa krajem siječnja, da bi se na kraju sve prolongiralo do 15. veljače. Nažalost, nemam više povjerenja u to da će otvaranje biti i tad”, istaknuo je.

“Što mogu izgubiti? Izgubio sam pravo na rad. Ne znam od čega će mi naplatiti kaznu jer u proteklih deset mjeseci njih četiri nismo radili, a zadnja dva mjeseca prihodi su mi nula. Mogu me opet zatvoriti ili firmu baciti u stečaj. Odem li u zatvor, barem ću imati besplatnu hranu i neću morati plaćati najam stana “, ističe vlasnik gyma.

I dok premijer Andrej Plenković poziva na strpljenje, građani se pridržavaju epidemioloških mjera, Andrija vladajućima poručuje: “Neka članovi Vlade sebi i pomoćnicima, saborskim zastupnicima i lokalnim dužnosnicima stave plaću na 4000 kuna pa ćemo se svi strpiti dok korona ne prođe. Oni uredno dobivaju pune plaće koje nisu male, a nama daju minimalac”



Facebook Comments

Loading...
DIJELI