NOVI DETALJI: Susjedi su ih viđali u jednom stanu! Posljednje trenutke proveo u društvu Natalije Price?

Kako tjednik Nacional je objavio, pojavila se sumnja kako je posljednje sate svog života gradonačelnik Zagreba Milan Bandić proveo u društvu svoje suradnice Natalije Price.

Tijekom dana se navodno saastao s tajkunom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata gdje je bila tematika financiranje Zagrebačkog Manhattana, a prema posljednjim informacija zadnje sate života je proveo u stanu poduzetnika Sergeja Ivanovića.

Prije nego je Ivanović komentirao slučaj vezano za Milana Bandića, Pavle Kalinić je istaknuo kako je gradonačelniku već pozlilo u restoranu dok je bio na večeri s prijateljima. U medijima se naravno potegnulo pitanje kako je moguće da iti jedan restoran radi obzirom na odluke Nacionalnog stožera, sam se Kalinić ispravio, a svoju je verziju iznio liječnik i Bandićev prijatelj.

“Bili smo kod Ivanovića na Vrhovcu te je Milanu pozlilo. Pokušali smo ga reanimirati te zvali hitnu koja je bila u tom trenutku u Ilici. Bili smo nas trojica zajedno kada mu je pozlilo”, rekao je dr. Redžepi.

Oprečne izjave i dalje budu sumnju, ali kada je riječ o suradnici Prici, Bandić nije krio dobar odnos s njom. Prije nego je preminuo, viđen je zajedno s njom u zlatarni te u posjetama trgovini s bundama.



Otkad se Natalija Prica rastavila, živi u stanu u podsljemskoj zoni gdje je prema navodima taj smještaj joj osigurao Bandić.

Kako je i jasno, suradnica je pod velikim stresom i šokom, naročito uzimajući u obzirom kako je gradonačelnika pratila u svakom stopu te su obilazili i rubne dijelo grada, viđani na ručkovima i večerama.

Bandić je pak bio poznat po neumjesnoj komunikaciji sa ženama, ali s Pricom je bila drukčija priča – bio je posebno šarmantan i pažljiv.

Natalija Prica se zbog povezanosti s gradonačelnikom Bandićem još više pojavljivala u javnosti te nije se moglo zaobići kako je odjevena u skupocjenim kombinacijama.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI