NEMOJTE SE ZAČUDITI ZATVORENIM VRATIMA Evo kako rade trgovine na blagdan Svih Svetih

Screenshot

U nedjelju slavimo blagdan Svih Svetih, a uoči blagdana, donosimo vam popis radnog vremena trgovina.

Dok će neke trgovine raditi po nedjeljnom radnom vremenu, drugi su odlučili kako neće raditi tog dana.

Među njima je i Pevex, čija je Uprava odlučila da će na blagdan Svih svetih 01.studenog 2020. godine svi prodajni centri biti zatvoreni.

“Želimo u ova izazovna vremena pružiti predah svim našim vrijednim zaposlenicima da posjete počivališta svojih najmilijih preminulih. Iako smo uveli neradnu nedjelju u polovicu naših prodajnih centara, a rad praznikom i nedjeljom plaćamo 50 posto više nego običnim radnim danom, za ovu prigodu svi uzimamo slobodan dan”, poručili su iz tvrtke.

Radno vrijeme poslovnica Kauflanda biti će prema nedjeljnom radnom vremenu, izvijestili su iz te trgovine, a popis poslovnica i njihovo radno vrijeme mogu se pronaći na službenim mrežnim stranicama.



Iz Lidla su obavijestili kako će sve njihove trgovine na blagdan Svih Svetih raditi po nedjeljnom radnom vremenu, a najkasnije do 18 sati.

Većina Konzumovih trgovina na blagdan Svih Svetih radit će do 13:00, odnosno prema nedjeljnom radnom vremenu, dok će neke Super Konzum prodavaonice raditi do 14:00 sati, kazali su iz Konzuma.

“Konzum sve svoje kupce poziva da kupnju obave u danima prije blagdana, a  informacije o radnom vremenu svih prodavaonica dostupne su na internetskoj stranici“, poručili su iz Konzuma.

INTERSPAR hipermarketi 30. i 31.10. rade do 22.00 sata, za blagdan Svih Svetih rade normalno osim INTERSPAR hipermarket Split, Josipa Jovića 93 koji će biti zatvoren.

S druge strane, SPAR supermarketi za blagdan Svih Svetih rade normalno, osim SPAR supermarket Zadar, Akcije Maslenica 1 koji je zatvoren, stoji na službenoj stranici trgovine.

Što se tiče trgovačkog centra Arena Zagreb, INTERSPAR u petak 30. i subotu 31.10 radi od 8-22h.

Na blagdan Svih svetih, 1.11., trgovine u Arena Centru neće raditi, izuzev:

Interspar 8-14h
CineStar Arena IMAX od 10h
McDonald’s 10-21:30h
Subway 10-21h
Lorca bar 10-20h
City Star 14-22h
Living room 10-18h.

Nadalje, na Dan Svih svetih Westgate Shopping City neće raditi.

Što se tiče centara Supernova, radno vrijeme se razlikuje od mjesta do mjesta. Tako će recimo u Supernova Buzin, Interspar će 30. i 31.10. raditi produljeno do 22 sata. Na praznik 1.11. Interspar će raditi od 7 do 21 dok će ostatak centra biti zatvoren. 

Za ostatak Hrvatske, radno vrijeme možete provjeriti odabirom centra koji vas zanima, a sam pristup popisu nalazi se ovdje!

Joker, Split

Za blagdan Svih svetih, u nedjelju 1. studenog centar Joker neće raditi.

CineStar Joker 1.11. radi prema redovnom rasporedu prikazivanja.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI