NASTAVLJA SE TURNEJA USKOK-a: Kuvertirana je optužnica protiv Kristine Ikić-Baniček, SDP-ove gradonačelnice Siska

Premda bi bilo razumljivo da se o Sisku nakon potresa govori u kontekstu obnove, ta tema već neko vrijeme nije u prvome planu.

U prvome je planu zato odnedavno ponovno sisačka gradonačelnica, SDP-ovka Kristina Ikić-Baniček, bliska prijateljica aktualnog predsjednika Zorana Milanovića koja je na nedavno održanim lokalnim izborima osvojila još jedan mandat za upravljanje gradom, koji je nekoć slovio kao jedna od hrvatskih industrijskih perjanica.

Danas od sisačke industrije nije ostalo ni S, grad muku muči sa siromaštvom, iseljavanjima, a odnedavno i s ruševinama koje je iza sebe ostavio potres, gaseći svu nadu za život u ionako osiromašenoj i opustošenoj Banovini.

Opširnije u tiskanom izdanju 7DNEVNO…

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.



PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI