‘NAMA NE TREBA RESTART NEGO RESET’: Ranko Ostojić izjavio kako ga često nazivaju gubitnikom, ali ovo smatra svojom pobjedom

Ivo Cagalj/PIXSELL

Ranko Ostojić, jedan od kandidata za predsjednika SDP-a, govorio je o svojoj kandidaturi za N1. Osvrnuo se i na činjenicu kako je svoju kandidaturu predao tek par minta prije isteka roka za predaju te što misli o posjetu Milorada Dodika.

“Nemojte biti kao HNS, a to je da budete spremni biti žetončići i da ovo pretvorite u dioničko društvo”, rekao je Ostojić.

“Svjestan sam svoje situacije, često me nazivaju gubitnikom, ali nitko ne nabraja koliko sam pobjeda imao. Za sebe smatram da je pobjeda da u ovom trenutku neću odustati i sa strane to gledati“, dodao je.

Rekao je kako su aktualnom predsjedniku Republike Hrvatske Zoranu Milanoviću predviđali kraj političke karijere,  ali i slavili pobjedu isti ti koji su govorili o kraju.

“Nama ne treba restart nego reset – vraćanje na početne postavke, a piše u statutu”, rekao je Ranko Ostojić i dodao kako je za njega dobitak to što je ušao u bitku za predsjednika SDP-a i to što ostali kandidati odbijaju sučeljavanje s njim. Kao predsjednik stranke ne vidi problem ni u tome da zauzme premijersku poziciju.



Hvali Peđu Grbina i Mirelu Ahmetović, a najviše nesuglasica ima s Željkom Kolarom. 

“Državnici se nekad nađu u situaciji da moraju donositi odluke da im se nije simpatično s nekim naći radi toga što postoji viši interes, ali treba se ograditi od toga. To fali u ovom trenutku. Milanovića ne bi spominjali da nema redovito izjave koje su na visini njegove funkcije”, govori o sastanku predsjednika Milanovića s Miloradom Dodikom.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI