“Nakon Bandića, ne smije doći novi Bandić!”

Igor Kralj/PIXSELL

Kako je najavio sam Miroslav Škoro, on će se kandidirati za novog gradonačelnika Zagreba. Puno informacija nije dostupno te će sve biti poznato kroz koji dan.

Anka Mrak Taritaš se nije iznenadio što će se Škoro kandidirati nakon događaja koje su se dogodile proteklih dana.

“Nije to nikakvo iznenađenje. Bandić je ostavio oko 80 tisuća glasova što je jedan jako respektabilan broj te svi očekuju kako su to birači koji naginju prema desno.”, izjavila je Mrak Taritaš.

Vjeruje kako će upravo u drugi krug ući jedan kandidat ljevice i jedan kandidat desnice: “To vam je teško reći. Mislim da uopće pitanje tih izbora u Zagrebu neće biti programski, iako će se svi kleti u zadnju kap krvi da će biti programski. Mislim da će se oni podijeliti za lijevo i desno. Za očekivati je da jedan kandidat ljevice i jedan desnice uđe u drugi krug i za očekivati je da bude novi gradonačelnik ili gradonačelnica koji će građanima grada Zagreba zaista pokazati da je došlo novo vrijeme.

Komentirala je i mogući Škorin “treći poraz” i što bi to moglo značiti za njegovu stranku: “Pitanje je tko je ta stranka, kud ta stanka ide, što ona zastupa,…vidite da su neki ljudi iz te stranke otišli van. Naravno to je rizik, a za njega je poraz sve osim da dobije mjesto gradonačelnika.”



Osvrnula se i na izjave Sandre Benčić koja je iznila teške optužbe da se u gradskoj upravi uništavaju dokumenti te je rekla kako su to samo prazne priče.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI