“MOJ PRIJATELJ” – Tako je nekad Milanović govorio o Bandiću, a nije mu se pojavio na sprovodu

screenshot

Ranijih godina današnji predsjednik Republike Hrvatske govorio o pokojnom Milan Bandiću: “Moj prijatelj Milan”, ali se na sprovodu pokojnog gradonačelnika nije pojavio.

Oprostio se od Bandića poprilično šturo, bez nekakve konkretne izjave tek jednom rečenicom pa stoga se može naslutiti kako nekadašnji “Moj prijatelj Milan” ne drži tezu da su posljednjih godina bila u dobrim odnosima.

Na izborima 2009. godine Milanović je govorio kako je Milan Bandić najbolji kandidat, a SDP najjača stranka, što se i potvrdilo na parlamentarnim izborima.

Zoran Milanović je svih tih godina govorio kako je ponosan na rezultate koje je ostvario Milan Bandić te na novinarsko pitanje može li dati ocjenu rada Bandića odgovorio:

“Puno rada i puno rezultate, ali i puno prostora za napredak u budućnosti”.Nadalje kada su se pojavile informacije u medijima da se u gradu Zagrebu vlada po modelu korupcije, Milanović je bio pravi Bandićev gromobran govoreći kako ne želi komentirati navodne medijske špekulacije.

Prilikom izbora 2009. godine na upit novinara hoće li glasati za Bandića na izborima, potvrdio je, ali evo u povodu smrti gradonačelnika Zagreba nije se pojavio.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI