MISTERIOZNI TIP KOJI STOJI IZA BEROŠA! Ministar ga je osobno angažirao

Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

Najpopularniji političar u državi, tjednima je tu titulu nosio ministar zdravstva Vili Beroš koji se u prvim tjednima svojega mandata uhvatio u koštac s panedmijom korona virusa. No, osim što se borio s nepoznatim prijateljem, popularni ministar svoje javno djelovanje nije prepustio slučajno, pa shodno tome ništa u Beroševim javnim nastupima nije slučajno, niti je njegova popularnost produkt pandemije.

Naime, s Berošem radi komunikacijski i PR team kojega predvodi njegov dugogodišnji prijatelj Drenislav Žekić, koji se oko ministrovih nastupa i izjava posebno angažirao otkako je Berošu drastično počela padati popularnost. Žekić prvom čovjeku hrvatskog zdravstva dijeli savjete o javnim nastupima, osmišljava odgovore na provokativna novinarska pitanja te radi na njegovim televizijskim nastupima, analizirajući ih do posljednjeg detalja, a na taj posao pristao je baš na Beroševu molbu, budući da je ovaj u kriznim trenucima odlučio poraditi na svojim komunikacijskim vještinama.

Žekić je inače u medijskim krugovima poznat kao dugogodišnji novinar i urednik na HRT-u, odnosno televiziji Zagreb, radio je i kao savjetnik ravnatelja dok se danas bavi lobiranjem te surađuje s vodećim domaćim i inozemnim tvrtkama, a s Berošem je pak godinama u prijateljskim odnosima.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI