MINISTRICA VUČKOVIĆ ZNALA JE DA SE KONJSKO MESO PRODAJE KAO TELETINA I NIJE NIŠTA UČINILA: Ovo nije prvi put da se zataškava takav skandal

7dnevno

O kvaliteti hrane i očuvanju hrvatske poljoprivrede vrlo se često progovara među domaćom političkom elitom.

No, stanje u praksi svako malo demantira predstavnike politike pa se tako čini da je kvaliteta hrane koja se plasira na hrvatsko tržište vrlo niska.

Primjera radi, prošloga je tjedna s polica trgovina povučeno više od deset različitih artikala, od krekera i keksa, sve do jogurta i više vrsta sladoleda u različitim pakiranjima i od različitih proizvođača.

Masovno povlačenje hrane iz hrvatskih trgovina ponukalo je predsjednicu potrošačke udruge Marinu Novaković Matanić da apelira na Ministarstvo poljoprivrede zahtijevajući od njih hitan sastanak na kojem se, uz sve ostalo probleme, postavilo pitanje pesticida koji su zabranjeni u prehrambenoj industriji, a koji su se našli u dijelu povučene hrane.

Opširnije u tiskanom izdanju 7DNEVNO…



Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI