Milanović se oprostio od Zlatka Kranjčara: Radi njega i Zeke Zajeca odlazio sam u Maksimir

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Predsjednik Republike Zoran Milanović u ponedjeljak je izrazio sućut obitelji Zlatka Kranjčara

“Umro je Cico Kranjčar. Odlazi još jedan izbornik velike hrvatske nogometne reprezentacije. Nije na nama da sudimo kada je pravo vrijeme, odnosno kada je prerano, ali Cico je imao samo 65 godina”, napisao je Milanović.

Dodao je kako se sjeća trenutka kada je jedan moj prijatelj prvi puta spomenuo ime nekog tada malo poznatoga Cice Kranjčara, daleke ‘ 74., na našem školskom igralištu, pokrivenom crvenim ciglenim lešom.

“Što nesrećom, što nepravdom, taj rođeni strijelac nije ostvario veću reprezentativnu karijeru za bivše države. Radi njega i Zeke Zajeca odlazio sam u Maksimir. Ne kao navijač Dinama, već kao ljubitelj nogometa. I u Kutiju šibica, na tada veličanstveni malonogometni turnir, kada je, te 1981., Cico predvodio legendarnu ‘Contru’”, prisjetio se predsjednik.

“Prije desetak godina znali smo se mimoići u dubini Maksimirske šume, za nedjeljnog prijepodnevnog trčanja. Bio je tada u vrlo zrelim godinama i djelovao mi je i dalje sportski”, napisao je Milanović i dodao: “Iskreno mi je žao. Izražavam sućut obitelji”.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI