‘MILANOVIĆ JE PATOLOŠKI LAŽLJIVAC!’: Šeks govori kako su predsjednikove izjave jasan pokazatelj oštećenog mentalnog zdravlja!

Photo: Boris Scitar/Vecernji list

Razgovarali smo s Vladimirom Šeksom, na kojega se predsjednik Milanović obrušio u večerašnjem gostovanju kod Bolkovića.

“On je opet klevetnički i bez ikakvog obrazloženja iznio jednu bezobraštinu. Bez ikakvog obrazloženja, a nije rekao zašto je tome tako! To pokazuje njegov beskarakter! Kad mu se uputi kritika, on odgovara tako da vrijeđa i kleveće!”, govori nam Šeks.

Osvrnuo se na Milanovićevu izjavu kako je Šeks “najveća štetočina hrvatskog pravosuđa”.

“Po čemu bih ja bio štetočina? Nisam bio ministar pravosuđa, niti sam donosio zakone, birao suce, davao naloge DORH-u ili sucima. Šteta što ga Bolković nije pitao po čemu je to Šeks štetočina, objasnite!”, nastavlja.

“Ovakvo etiketiranje i klevetničke insinuacije su stil djelovanja beskarakternog ponašanja predsjednika Milanovića. Na pitanje o tome zašto me naziva sovom, on tvrdi kako me mediji nazivaju kodnim imenom sova. Devedesetih me Hrvatska služba za zaštitu ustavnog poretka stavila pod nadzor, a prije toga sam završio u zatvoru i bio na robiji, jer sam, baš suprotno od onoga što predsjednik Milanović tvrdi, bio žrtva službe sigurnosti, a ne njihov suradnik. Ja s njima nisam imao nikakav odnos”, dodaje Šeks.



“U gostovanju je Milanović rekao i kako Šeksa nitko nikad nije izabrao ni za jednu dužnost, jedino HDZ. Očito Milanović ne zna da sam jedini od devedesetih do danas najviše puta bio izabran u Hrvatski sabor, čak sedam puta, četiri sam godine bio potpredsjednik, četiri godine predsjednik, kao i predsjednik Odbora za Ustav. Milanović drsko i bezočno laže, pa to je jasan pokazatelj oštećenog mentalnog zdravlja! Zoran Milanović je patološki lažljivac!”, zaključuje.

“Što se tiče njegovog opoziva, za to su potrebne dvije trećine zastupnika. No, ono na što ja želim ukazati je to da se Milanović izruguje Ustavu, on govori kako nije povrijedio Ustav, a je! Predsjednik treba brinuti o stabilnosti državne vlasti, a on napada sve grane državne vlasti, od premijera, medija, DORH-a, USKOK-a. Kakva je to briga? On je glavni i odgovorni za destabilizaciju državne vlasti!”, govori nam naš sugovornik.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI