KRIK IZ VUKOVARA! ‘Rijeka nam je pljunula u lice! Zar ste zaboravili?!’

sh.wikipedia.org

Bivši istražitelj zločina na Ovčari, Nikola Kajkić, burno je reagirao na Grad Rijeku, kao i njegovog gradonačelnika zbog petokrake postavljene na neboder i njihovog objašnjenja da ih je ona “oslobodila”:

“Danas su Vojo i Ninica (o.p.p. Obuljen) svoju aroganciju pretvoriili u ponižavanje i vrijeđanje razuma svih nas koji smo zbog zvijezde petkokrake izgubili svoj dom (prognanici i stradalnici), izgubili smo svoju mladost (proveli je u uniformi braneći domovinu dok je današnja politička svita taj rat gledala na TV iz toplog dom nekoh od zapadnih zenalja), izgubili smo svoje zdravlje i dijelove tijela (ranjeni i psihički oboljeli branitelji i civili), izgubili smo svoje najmilije (ubijeni branitelji i civili), danas ste nam svima opako pljunuli u lice!”, nebirajućim riječima započeo je Kajkić svoje obraćanje:

Podsjetio Riječane: “da nije bilo žrtve, ne bi bilo ni Rijeke”

“To mi ne sluti na dobro!

Očito je da nemate srama i stida, Jer da ga imate, samo kad bi se Vas dvoje sjetili primjerice Vukovara 1991. godine i žrtve koju je gradu i stanovnicima grada napravila ta vaša zvijezda petkokraka nabili bi ste ju sebi u ….. i duboko bi ste se naklonili i rekli nam svima ‘oprostite nismo znali što činimo’!
Riječani, Vi ste svojim novcem isfinancirali postavljanje te zvijezde petokrake, treba Vas podsjetiti i navesti da zapamtite i ne zaboravite da nije bilo Vukovara, Osijeka, Škabrinje, Karlovca, Kostajnice, Zadra, Dubrovnika i žrtve koju su dali ovi dijelovi Hrvatske ne bi danas bilo ni Rijeke! Priča o 2800 partizana u zvijezdi petokraki na vrhu zgrade kao simbolu obrane Rijeke je šuplja i bablja priča za neka davna vremena od 1945-1990 (partizanska priča za laku noć).



Moderna Hrvatska domovina je stvorena na temeljima domovinskog rata, tu svaka priča počinje i završava, a tko to ne može ili ne želi prihvatiti uvijek može odstupiti i odseliti!”, poručio je iznervirano Kajkić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI