KRENUO JE PUTEVIMA BRATA: Zoran Mamić napustio Hrvatsku i otišao u BiH! Odvjetnici uvjeravaju da će se vratiti

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

I Zoran Mamić krenuo je putem svoga brata. Naime kako se doznaje on je na graničnom prijelazu kod Slavonskog broda ušao u susjednu BiH. Mlađi Mamić koji je prošlog tjedna pravomoćnom odlukom Vrhovnog suda osuđen na četiri godine i osam mjeseci zatvora zbog izvlačenja novca iz Dinama, zbog toga što mu još nije dodjeljenja odluka o izvršenju kazne može se nesmetano i bez ikakvih posljedica kretati i odlaziti u druge zemlje. Jutros je kako se doznaje bio na suđenju u Osijeku te se potom zaputio u BiH u posjet bratu Zdravku. Zoran je kao što je poznato odmah nakon presude podnio ostavku na mjesto trenera Dinama.

“Presuda je bila nepravomoćna, ali otkako je postala pravomoćna naglašavam da se i dalje ne osjećam krivim, poštujem tu odluku i učinit ću sve što moram. Sad slijedi pravna borba i čekamo daljnje odluke. Kako odluče, tako će biti”, izjavio je Mamić nedugo nakon presude za RTL.

No na ovakav rasplet događaja neki dan je na Hrvatskoj televiziji i u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju upozoravao odvjetnik Anto Nobilo. Rekao je da ga se u odlasku u BiH ne može spriječiti…

Njegovi odvjetnici, priča se, tvrde da će se on uskoro zasigurno vratiti u Hrvatsku.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI