Kninski HDZ želi u utrku za gradonačelnika poslati Nikolu Blaževića, čovjeka koji je kršio epidemiološke mjere na ležernoj večeri

Iako nas do lokalnih izbora dijeli jako malo, neki gradovi i dalje nemaju istaknute svoje kandidate. Muku navodno muče i u Kninu, a danas se doznalo da bi kninski HDZ za gradonačelnika mogao kandidirati Nikolu Blaževića, javlja ŠibenikIn.

Podsjetimo, Nikola Blažević je aktualni dožupan i nedavno smijenjeni predsjednik Županijskog stožera civilne zaštite, koji je tu funkciju izgubio nakon što je prekršio epidemiološke mjere ležernom večerom s prijateljima u kninskom hotelu Ivan.

Zbog svega se po kuloarima priča da postoji svojevrsna drama između županijskog i kninskog HDZ-a, što je demantirao Nediljko Dujić.

“Sve te poruke i mailovi koji stižu novinarima nemaju nikakve veze s istinom, odbacujem sve te tvrdnje o svađama ili odlukama o raspuštanju kninskog HDZ-a. Te se informacije rastežu po kuloarima i medijima već mjesec dana, je li tu riječ o sapunanju daske Blaževiću ili o nečem drugom, ne znam. Ja pozivam sve te koji šire takve vijesti da, ako su dobronamjerni i žele dobro gradu Kninu, istupe javno svojim imenom i prezimenom. Na njihovu žalost, nitko se u županijskom ili kninskom HDZ-u ne svađa oko kandidata”, izjavio je Dujić za ŠibenikIn, kazavši da će HDZ u roku od najviše tri dana službeno izaći sa svim kandidatima za gradonačelnike i načelnike u županiji.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI