KAZNENA PRIJAVA NOVOG DEČKA JELENE VELJAČE! Tko je zapravo tajanstveni Vito?

instagram

Prema pisanju Storyja, Jelena Veljača već je neko vrijeme u vezi s Vitom Turšićem, bivšim savjetnikom Kolinde Grabar-Kitarović i Ive Josipovića, par je proteklog tjedna viđen na kavi u središtu Zagreba, a magazin piše kako se Vito prije odlaska s kave nagnuo i poljubio poznatu glumicu. Turšić je inače član uprave i pravni savjetnik u Hrvatskom društvu skladatelja, predsjednik je upravnog Vijeća Veleučilišta u Šibeniku, kao mladić glumio je u skečevima, a bio je i direktor tvrtke Stampedo te je pokretač muškog časopisa FHM. U medijima se spominjao kada je protiv njega podignuta kaznena prijava zbog 50.000 kuna koje Turšić uporno izbjegava platiti za stan čiju je prodaju dogovorio s agencijom za promet nekretninama. Iz agencije su tvrdili i kako im je Vito prijetio riječima: Znate li vi tko sam ja.

“Postupak gospodina Turšića smatram nekorektnim. On nije u skladu s onim što obnaša, a to je da bude primjer drugima”, tvrdio je vlasnik Nobilisa Dalibor Ivković za RTL. Turšić je agenciju za promet nekretninama angažirao kako bi prodao stan od 100 četvronih metara, a premda je za njega tražio 250 tisuća eura nekretnina je prodana za 275 tisuća eura, no agencija je od Turšića godinama potraživala proviziju od 50 tisuća kuna koju je ovaj odbijao platiti.

Nakon opomene pred tužbu agencija je bila primorana protiv njega podnijeti kazenu prijavu. “Jel’ znate vi tko sam ja? Gdje ja radim? Ja radim u Uredu predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović!! Znate li vi gdje radi moja supruga? Visokopozicionirana je osoba u Hrvatskoj gospodarskoj komori i da, možete imati velike probleme!!”, navodno je prema riječima odvjetnice agencije prijetio Turšić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI