Karleuša napala Hloverku Novak Srzić: Nazvala ju “malograđankom zbog koje su plaže u Hrvatskoj poluprazne”

YouTube

Na javne prozivke sadašnje direktorice Turističke zajednice u Makarskoj, a nekadašnje HRT-ove voditeljice i urednice Hloverke Novak Srzić odgovorila je prozvana srpska pjevačica Jelena Karleuša. Naime, Novak Srzić je s javnosti podijelila nezadovoljstvo nastupom srpske pjevačice, 40-godišnje Jelene Karleuše, u noćnom klubu u Makarskoj, a što o tome misli kazala je i sama pjevačica.

“Čitam da se neka starija gospođa iz Turističke zajednice Makarske ljuti što sam tamo imala nastup, nazivajući me ‘cajkom’. Cajka je pogrdan naziv za ženu koja se u Srbiji bavi glazbom. Valjda je vrijeme gospođo da se ostaviti fašizma i šovinizma i seljačke zadrtosti te se educirate o tome tko sam ja. Ne bruji Makarska o meni, kako kažete, bruji cijeli svijet. Ne zato što sam ‘cajka’ već zato što sam zvijezda koju vole milijuni i izvan granica Balkana, a vi, vi ste ‘gospođo’ jedna malograđanka i zbog takvih kao što ste vi su u Hrvatskoj plaže poluprazne. Odustanite od mržnje i politike, mlade ljude to ne zanima, samo vi još uvijek dijelite narod”, oštro je uzvratila srpska pjevačica na prozivke Hloverke Novak Srzić.


Podsjećamo, Jelena Karleuša je proteklu srijedu imala nastup u noćnom klubu u Makarskoj, a svoje nezadovoljstvo istim nije krila direktorica Turističke zajednice ovoga grada koja je o svemu odlučila progovoriti na svom Facebook profilu.

“Uglavnom, dragi prijatelji, nastojim.podijeliti na ovim stranicama neke pozitivne vibracije. Večeras sam baš ljuta, ljuta. TZ se potrudio ovog ljeta zajedno.s Gradom napraviti.odličan program za Makarsko kulturno.ljeto, od operete do opere, koncerata klasične glazbe, vrhunskog jazza i rock’n’rolla. I onda privatni poduzetnici, koji dođu na mjesec dana po profit u grad, u Petar Pan dovode Karleuše svih fela i jedino po tome na koncu neki žele zapamtiti i ‘obilježiti’ naš grad. Baš sam ljuta”, napisala je u statusu Hloverka Novak Srzić. 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI