KAPULICA OŠTRO ODGOVORIO SPAJIĆU: ‘Lagao je da bi dobio 30 lajkova i dva dijeljenja’

FOTO: Damjan Tadic / CROPIX

Zastupnik Hrvatskog sabora iz redova HDZ-a Mario Kapulica u parlamentu je u četvrtak rekao kako je Daniel Spajić iz Domovinskog pokreta lagao kada je u utorak rekao da ga je premijer Andrej Plenković poslao da dogovori s Penavom odustajanje oko procesuiranja ratnih zločina u Vukovaru.

“Lagao je da smo ja i HDZ tražili da se ne procesuiraju ratni zločinci u Vukovaru, da se od toga odustane. Monstruozno“, poručio je HDZ-ov zastupnik u saborskom govoru na slobodnu temu.

“Čitav razgovor bio je o tome što se još treba napraviti da bi se takvi procesuirali i da bi se procesi ubrzali“, demantirao je navode Spajića.

“Da bi dobio 30 lajkova i dva dijeljenja na društvenoj mreži, Spajić me proglasio zaštitnikom krvnika hrvatskog naroda, hrvatskih branitelja i civila koji su dali život na oltar Domovine“, dodao je Kapulica.

Ističe i kako je Spajić “koordinator za unaprjeđivanje laganja, izmišljanja i tračanja“ te dodaje kako je “komentirao razgovor kojemu nije nazočio, o kojemu ne zna baš ništa i o kojemu ni Penava, ni on do sada nisu imali potrebu ništa reći”.Facebook Comments

Loading...
DIJELI