JOŠ JEDAN UGOSTITELJSKI OBJEKT OTVORIO UNATOČ ZABRANI: Vlasnik priveden i kazneno će odgovarati

Foto: Cropix

Nakon što su vlasnici samoinicijativno počeli otvarati teretane i kafiće nakon što su nekoliko mjeseci bez posla isti potez napravio je i ugostitelj (28) iz Otočca koji se također oglušio na zabranu.

Nakon što je otvorio svoju radnju i pružao ugostiteljske usluge odgovarati će za kazneno djelo širenja i prenošenja zarazne bolesti, izvijestila je u utorak ličko-senjska policija.

Policija je utvrdila da je 28-godišnjak u ponedjeljak radio suprotno odluci stožera civilne zaštite i mjerama zabrane posluživanja pića i hrane unutar objekta.

Policijska glasnogovornica Maja Brozičević rekla je Hini da je vlasnik bio uhićen i saslušan na policiji, ali da neće biti predan pritvorskom nadzorniku već će kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu ići “u redovnom postupku”.

Kako Hina neslužbeno saznaje radi se o Pizzeriji Monajo obrtnika Josipa Matasića kod kojega je u trenutku nadzora policija zatekla šest gostiju kojima je bilo posluženo piće.



Podjsetimo, u Zagrebu je, skupina ugostitelja najavila otvaranje svojih objekata unatoč zabrani, ali su od toga odustali.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI